Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи
Кошницата е празна
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Connect to your Facebook AccountИзползвайте данните си от facebook за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Забравена парола Регистрация

СЕРВИЗ

НачалоНовиПромоцииНовиниКонтакти
 

Новини и статии

WARRIOR™ - ГОТОВИ ЗА ВСИЧКО


Публикувана: 2013-09-24

Представяме Ви Warrior от ESAB – съвременни, високо технологични заваръчни апарати, които съответстват и отговарят на Вашите заваръчни умения. Warrior са мощни, мулти-функционални апарати, които осигуряват най-висока производителност, при всички процеси на заваряване. Warrior бяха разработени според препоръките на професионални заварчици и проектирани от водещи инженери от ESAB, така че да бъдат сигурни и надеждни, като Вас.


Сигурни 
При екстремни горещини или студ, тези апарати издържат на приложения във всички видове производства – от корабостроене, вагоностроене и ремонти, до производство на енергия, монтаж на конструкции и тръбопроводи, общо заваръчно производство или обектово заваряване.Надеждни 
Със своите надеждни експлоатационни качества, Warrior Ви помага да намалите престоя през работното време до минимум и да увеличите изпълнената работа до максимум.Лесни за ползване 
Вградените функции за пестене на време и увеличаване на производителността, като интуитивния общ панел за управление, яркия дисплей и лесните за свързване кабели, Ви позволяват да се концентрирате върху това, което правите най-добре.Заслужава си цената 
Съвременната инверторна технология осигурява спестяване на енергия и ненадмината функционалност, на по-ниска цена, отколкото по-старите технологии.Разработени според препоръките на заварчици като Вас 
ESAB получи и се вслуша в съветите на професионални заварчици от целия свят, за да разработи заваръчен апарат, който работи като Вас – усърдно и с разум.Професионални 
Изключителни работни характеристики, при всяко включване. Апаратите Warrior бяха създадени за да осигурят ненадминато качество при старт, мека и стабилна дъга и отлично завършване на заваръчните шевове.
/images/mod/tn_elektrik90news66570warrior2.jpg
ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИ ФУНКЦИИ.

Чрез използваната иновативна технология и подобрения в производствената технология, в апаратите Warrior бяха вградени съвременните функции, които очаквате.
Заваряване по няколко метода
Тези апарати са предназначени за МИГ/МАГ заваряване с плътен и с тръбен тел, ръчно-електродъгово заваряване (РЕДЗ), ВИГ заваряване и рубене с въгленови електроди. Заваръчният ток е 400А или 500А при 60% ПВ.
За заваряване с плътен и тръбен тел с диаметър от 0,8 mm до 2.0 mm,
Отлични характеристики при работа с къса дъга,
Поддържа всички функции за ръчно електродъгово заваряване и перфектна работа, както с базични, така и с целулозни електроди,
Въздушно-дъгово рубене е възможно с електроди с диаметър 8,0 и 10,0 mm.

Общ контролен панел
Всички копчета и превключватели, за настройка, за включване и изключване, са върху контролния панел отпред и са лесно достъпни.

Ярък дисплей
Дисплеят на Warrior е лесен за четене дори и на открито, при слънчева светлина или от различен ъгъл на гледане.
 
Опростено управление
Лесни за работа означава лесно изпълнение на заваръчните шевове, настройка и започване на работа за секунди. Копчетата позволяват лесна настройка, дори със заваръчни ръкавици.

Кабелен сноп
Времето за свързване на машината е намалено, тъй като всички кабели и маркуча за газ са в общ сноп. Те са защитени от нараняване чрез предпазен шлаух.
/images/mod/tn_elektrik90news13969warrior3.jpg

/images/mod/tn_elektrik90news54123warrior4.jpg
Инверторна технология
Апаратите Warrior имат много стабилна заваръчна дъга и изразходват енергията ефективно, както се очаква от добър заваръчен инвертор. Заедно със спестяването на енергия и работата с по-лек, по-малък и преносим апарат, Warrior осигурява лесно достъпни функции на конкурентна цена.

Автоматичен вентилатор
Автоматичната функция за включване на охлаждащия вентилатор предпазва машината от навлизане на прах и удължава експлоатацонния ѝ срок. По този начин се спестява и електроенергия.

Висока продължителност за включване
За дълги шевове при различни приложения, тези машини работят здраво, като Вас. Заваръчният ток е 400А или 500А при 60% ПВ.

За работа на закрито и на открито
Корпусът на машините е изработен така, че да предпазва Вас и Вашата машина. Произведени според най-високите стандарти, Warrior издържат на тежки експлоатационни условия и клас на защита IP23.

Автоматичен горещ старт и контрол на дъгата
Оптимизирайте заваръчните характеристики според работата, която трябва да свършите, чрез пълен контрол върху дъгата - настройка на горещ старт (Hot Start), сила на дъгата (Arc Force) и на индуктивността. Тези прости функции позволяват фина настройка на дъгата и превъзходно изпълнение на шевовете.
/images/mod/tn_elektrik90news81744warrior5.jpg

/images/mod/tn_elektrik90news44451warrior6.jpg
Конструкция въздушен тунел
Специалната конструкция на радиаторите не допуска навлизане на замърсявания, стружки, масла и външни обекти до електронните елементи.

Удобно разположени дръжки
Позволяват механизирано повдигане и пренасяне.

Лесен за отваряне страничен капак

Гумена подложка
Осигурява защита на горния капак.

Захранване от генератори
За работа на открито, при всякакви атмосферни условия.

Опции

    Лесен за монтаж воден охладител за работа с голям заваръчен ток
    Лесна за монтаж количка с колела
/images/mod/tn_elektrik90news55037warrior7.jpg


/images/mod/tn_elektrik90news30384warrior8.jpg
СЪВМЕСТИМИ ТЕЛОПОДАВАЩИ УСТРОЙСТВА.

Warrior Feed 304 
Телоподаващите устройства Warrior Feed 304 предлагат същите предимства, както и токоизточниците: лесни за ползване, сигурни и надеждни, с изключителни работни характеристики.
Стандартен телоподаващ механизъм с 4-водещи колела,
Лесно управление на заваръчното напрежение, газтест, транспорт на тела, скорост на телоподаване, 2/4 тактово управление на горелката и плавен старт, Лесен за четене, ярък, широкоъгълен дисплей, за контрол на заваръчните параметри по време на работа.

MobileFeed 300AVS 

Тези портативни телоподаващи устройства черпят енергия от заваръчните кабели. Те са идеални за работа в сурови условия и отговарят на най-високите изисквания на стандартите.
Използват се с източници на постоянен ток с падаща (CC) или твърда характеристика (CV). Няма никакви копчета за настройка на захранването, което прави включването много бързо.
Могат да се използват при всякакви условия – на тръбопроводи, в корабостроителници, на морски платформи и навсякъде другаде.
Работят с ролки тел с диаметър 300 или 200 mm.
Изключително издръжливият удароустойчив корпус предпазва устройството от прах, замърсявания и влага, като го защитава от нагорещени стружки, корозивни течности и удари при изпускане.
Телоподаващият механизъм с 4 водещи колела е предназначен за тежки натоварвания. Мощното задвижване е с импулсна модулация и осигурява постоянна скорост на тела, плавен старт и спиране с висока динамика.
/images/mod/tn_elektrik90news32040warrior9.jpg© 2007 - 2019

Всички права са запазени от Електрик 90 ООД
 
Доставка
Плащане
Онлайн гаранция
Контакти
Полезно е да знаем
Технически речник
Често задавани въпроси
Използване на Бисквитки
Условия за ползване
Политика за защита на личните данни
nerasoft v3.0.9.1