Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи
Кошницата е празна
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Connect to your Facebook AccountИзползвайте данните си от facebook за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Забравена парола Регистрация

СЕРВИЗ

НачалоНовиПромоцииНовиниКонтакти
 

Новини и статии

ДОБРЕ ДОШЛИ в изцяло обновения интернет каталог за заваръчна техника www.ELEKTRIK90.com


Публикувана: 2013-05-22
ДОБРЕ ДОШЛИ в изцяло обновения интернет каталог за заваръчна техника www.ELEKTRIK90.com 
Вече шеста година електронния каталог www.ELEKTRIK90.com е водещ on-line магазин за заваръчна техника, газо-кислородно оборудване, консумативи и добавъчни материали.
С настоящата v.3 (трета версия) на www.ELEKTRIK90.com и цялостното обновяване на сайта подобрихме функционалността и комуникацията с потребителя.
Новостите в сайта като: Потребителски регистрации, facebook следене на новите артикули и актуалните промоции, галерията СЕРВИЗ и др. нови функции ще разгледаме по долу в статията./images/mod/tn_elektrik90news77709potr.jpg
Потребителските регистрации в електронния каталог са едно от нововъведенията в www.elektrik90.com. 
Направено е с цел удобство при поръчка от ваша страна. След направената регистрация и вписването Ви в системата можете да получавате съобщения от администратора целящи да Ви информират за новите промоции и стоки в каталога. Също така въвеждането на име, телефон, адрес, данни за фактура също ще се генерират автоматично. Можете да направите и справка за по-стара поръчка.
А съвсем скоро ще може да влизате и с facebook регистрацията си. 


Над 51% от потребителите в световен мащаб използват социалната мрежа facebook. На страницата във facebook освен актуална информация за нови продукти и текущи промоции ще намерите и много интересни клипове, статии и снимки споделени от нашия екип. Също така може да задавете въпросите си не само по e-mail, но и на лично съобщение. 
/images/mod/tn_elektrik90news15798tinejdjyrite-vse-po-malko-vyv-facebook.jpg

/images/mod/tn_elektrik90news16135reg.jpg
/images/mod/tn_elektrik90news6925face.jpg

/images/mod/tn_elektrik90news3740serviz.jpg
Както знаете ( а може би не знаете ) основната дейност на фирма Електрик 90 е сервиз.
Сервиз на заваръчни апарата ( MIG/MAG, TIG (ВИГ), Електросъпротивителни, инверторни и трансформаторни електрожени), плазми за рязане, стартерни и зарядни устройства, заваръчни бренери (шлангове) и др. Във фирмата работят високо квалифицирани специалисти в областта на заваръчната техника, преминали курсове на обучение от ESAB в Швеция, BINZEL, FRONIUS Австрия, България и др. Дългогодишния стаж и "цветната" разновидност на все по нарастващия пазар на заваръчна техника от инверторен тип не е проблем за нашите сервизни специалисти и електрончици.
В последните 10 години фирма Електрик 90 започна подръжка (гаранционна и извънгаранционна) на магазини, фирми и предприятия които са позиционирани не само на местно ниво, но и в национален мащаб. 

Екипът на фирма Електрик90 и www.ELEKTRIK90.com Ви пожелаваме успешно сътрудничество и приятно прекарване в електронния каталог.
/images/mod/tn_elektrik90news27639397105_294791157234500_1496883732_n.jpg


© 2007 - 2019

Всички права са запазени от Електрик 90 ООД
 
Доставка
Плащане
Онлайн гаранция
Контакти
Полезно е да знаем
Технически речник
Често задавани въпроси
Използване на Бисквитки
Условия за ползване
Политика за защита на личните данни
nerasoft v3.0.9.1